Waarom een echte Enquête Ninja óók een PayPal rekening heeft

Bij veel Nederlandstalige enquête websites is het mogelijk om je te laten uitbetalen op je bankrekening of om je gespaarde punten in te wisselen voor cadeaubonnen of vouchers. Toch kan het slim zijn om een PayPal account te openen, zodat je ook op een online betaalrekening uitbetaald kan worden. Hieronder benoemen we 3 redenen waarom een echte Enquête Ninja óók een PayPal rekening heeft.

01. Sommige enquête websites betalen alleen uit via PayPal

Bij sommige enquête websites is het niet mogelijk om geld te laten uitbetalen op een bankrekening. Je kunt dan meestal wel de gespaarde punten inwisselen voor cadeaubonnen of vouchers. Of je kunt je laten uitbetalen op een PayPal account. Als je dan geld wil i.p.v. cadeaubonnen, dan is het dus belangrijk dat je wel een PayPal account hebt. Handige tip: in ons overzicht van enquête websites kun je aan de symbolen herkennen hoe je wordt uitbetaald.

02. Zodat je ook Engelstalige enquêtes kunt doen

Op deze website benoemen we vooral Nederlandstalige enquete websites, maar er zijn natuurlijk ook enquêtes in het buitenland die je zou kunnen doen. Buitenlandse enquête websites betalen zelden uit op een bankrekening, omdat dit internationaal nogal een gedoe is. In landen zoals Amerika is het betalen via PayPal ook een veel gangbare betaalmethode (iDEAL kennen ze daar niet en online overboeken is nog steeds een enorm gedoe). Mocht je dus meer willen verdienen aan online enquêtes door ook Engelstalige enquetes in te vullen, dan is het slim om eerst even een PayPal account op te zetten.

03. Het is gratis en je het zelf ook kunt gebruiken

Het opzetten van een PayPal account is gratis en kun je online aanvragen. Je kunt met zo’n account gemakkelijk betalingen ontvangen en dat is natuurlijk super handig als jij een echte Enquête Ninja bent die veel wil verdienen met online enquêtes. Maar ook buiten de enquêtes om kun je het account gebruiken. Bijvoorbeeld voor het online shoppen en/of wanneer je dingen in het buitenland besteld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.