Extra geld verdienen? Op deze manieren verdien je een extra zakcentje

Wie wil er nou niet extra geld verdienen? Lekker makkelijk vanuit huis een paar extra zakcentjes bij elkaar sprokkelen. Veel mensen roepen dat dit helemaal niet mogelijk is, maar het tegendeel is waar: er zijn allerlei manieren om online geld te verdienen. Je moet er alleen wél wat voor doen. In dit artikel deelt Enquête Ninja een paar verschillende manieren waarmee je online geld kunt verdienen.

01. Online geld verdienen met enquêtes invullen

Tja, dit is natuurlijk een open deur, want deze website richt zich specifiek op enquête websites. 😉 Zo hebben we bijvoorbeeld een heel handig overzicht van enquête websites gemaakt, zodat je in een oogopslag kunt zien waar je geld kunt verdienen. In het overzicht kun je tevens zien hoe je kan worden uitbetaald: geld op je bankrekening, PayPal tegoed, cadeaubonnen, gratis spullen, etc. Het geld ligt voor het oprapen en je hoeft er niet eens je huis voor uit!

02. Bied je talenten aan via Fiverr

Fiverr is een internationaal platform waarop je je diensten kunt aanbieden. Dit gaat vooral om ‘kleinere’ diensten, zoals het schrijven van een blogpost, het maken van een korte video of het schrijven van een gedicht. Dit zijn allemaal vaardigheden die je jezelf kunt aanleren (via bijvoorbeeld YouTube) en waar je vervolgens een leuk zakcentje mee kunt verdienen. Je hoeft er geen complete opleiding voor te volgen en je hoeft er (meestal) ook je huis niet voor uit!

03. Geld verdienen met je aankoopbonnen

Wist je dat je ook geld kunt verdienen met de aankoopbonnen van de supermarkt? Zo kun je bijvoorbeeld bij Storewards betaald krijgen voor het uploaden van bonnen van de Lidl en de Aldi. Doe je daar regelmatig boodschappen? Neem dan vooral de bonnen mee naar huis, want daar kun je extra geld mee verdienen! Qua tijd kost dit bijna niks en het levert je toch echt een leuk extra zakcentje op.

Meer manieren om extra geld te verdienen

Als je een beetje out of the box kunt denken, dan kom je er al snel achter dat het geld voor het oprapen ligt. Er zijn zó ontzettend veel manieren om extra geld te verdienen, vooral op internet zijn de mogelijkheden eindeloos. Tip: er zijn ook leuke blogs die meer informatie delen over extra geld verdienen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.