Via deze Nederlandse enquête websites verdienen wij zelf het meeste geld

Online geld verdienen is super makkelijk bij onze favoriete enquête platformen. En als ware enquête ninja’s proberen we natuurlijk alle platformen uit! Onderling rees al snel de hamvraag: bij welke enquête websites verdienen we eigenlijk het allermeest? We hebben het even op een rijtje gezet en de 3 Nederlandse enquête websites waar wij zelf het meeste geld hebben verdiend zijn, zijn onderstaande platformen:

01. Online geld verdienen met Euroclix

Euroclix is nog steeds verreweg onze grote favoriet. Hier verdienden we het snelst en het meest. In de eerste 5 dagen dat we startten hadden we al €10 euro bij elkaar gesprokkeld. Dat is hartstikke snel! Bij de meeste enquête websites ben je veel langer bezig. Daarnaast vinden we het systeem ook heel overzichtelijk, zijn er meerdere manieren om geld te verdienen met Euroclix en werd er razendsnel uitbetaald. Het is dus helemaal niet gek dat Euroclix ons persoonlijke favoriet is. 😉

02. GfK Panels betaalt je voor online enquêtes

Ook GfK Panels betaalt goed uit, waardoor je makkelijk een extra zakcentje kunt verdienen met het invullen van online enquêtes. Ze plaatsen niet bijzonder veel enquêtes, maar betalen in verhouding wel veel meer uit. Met andere woorden: je verdient meer geld in minder tijd. Hierdoor verdienen we toch nog een aardig zakcentje bij GfK Panels en daarom verdient deze een plekje in onze top 3.

03. Geld verdienen bij LifePoints

Het enquête platform van LifePoints wordt – ook internationaal – steeds populairder. Dat is niet zonder reden, want het is een goede manier om extra geld te verdienen. In verhouding krijg je bij LifePoints goed betaald en er worden veel enquêtes aangeboden. Zodoende kun je in korte tijd een best leuk bedrag bij elkaar sprokkelen. Als je graag online geld wil verdienen, dan kan ik je zeker LifePoints aanraden!


Bij welke enquêtes websites verdien jij het meest?

In onze eerdere blogs gaven we al regelmatig de tip om je bij meerdere enquête websites in te schrijven. Niet iedere enquête website richt zich namelijk op dezelfde doelgroep. Het kan dus zijn dat jij bij de ene enquête website veel meer enquêtes aangeboden krijgt dan bij de andere. Probeer ook juist daarom verschillende platformen uit, zodat je zelf kunt zien waar jij het meeste geld kunt verdienen.

Alle enquête websites

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.