Onze 3 favoriete alternatieven voor enquête platform Euroclix

Euroclix is verreweg één van de meest bekende platformen voor het invullen van online enquêtes. Daarnaast is het ook een ideaal platform voor cashback acties en kun je er op verschillende manieren geld mee verdienen. Toch kan het zijn dat je liever ook met andere platformen werkt. Misschien omdat Euroclix je niet zo goed bevalt of misschien doordat je extra geld wil verdienen door van meerdere platformen gebruik te maken. Hoe dan ook: wij vertellen graag meer over onze 3 favoriete alternatieven voor enquête platform Euroclix.

01. Enquête platform Maximiles

Maximiles is een relatief nieuw platform waarbij je – net zoals bij Euroclix – kunt verdienen met het invullen van online enquêtes. Het platform is modern, snel en erg gebruiksvriendelijk. Ook bij dit platform verdien je al door je aan te melden en ook door je profielkenmerken in te vullen. Dat is natuurlijk snel verdiend! Enige grote verschil met Euroclix is dat Maximiles niet uitbetaalt in geld, maar in spullen. Zo kun je bijvoorbeeld bij Maximiles sparen voor een panini grill, een sodastream, draagbare bluetooth speakers en een elektrische pizza oven. Je kunt zelfs sparen voor een drone! Naast spullen kun je jouw punten ook inwisselen voor vouchers of cadeaubonnen. Ondanks dat het toch wel heel anders is dan geld verdienen bij Euroclix, werken wij heel graag met Maximiles.

02. Enquêtes invullen bij Opinieland

Ook van Opinieland maken wij graag gebruik. Hier vinden wij namelijk het ruimste aanbod aan enquêtes, hoewel dat natuurlijk afhangt van jouw profielkenmerken. Wij merkten dat we bij Opinieland naadloos aansloten op de gewenste doelgroep en zodoende hebben wij aardig wat kunnen verdienen via Opinieland. De enquêtes zijn over het algemeen wat langer dan bij Euroclix, maar persoonlijk vinden wij de onderwerpen ook leuker. Dat het wat meer tijd kost, nemen we dan maar voor lief.

03. Online enquêtes via YouGov

YouGov is een relatief groot internationaal platform dat (onder andere) Nederlandstalige enquêtes biedt. Naar eigen zeggen worden de resultaten van de online enquêtes gebruikt in de media. De onderwerpen variëren van politiek tot entertainment en ze zijn vooral benieuwd naar jouw mening. Het platform is super simpel en gebruiksvriendelijk. Geen poespas, gewoon een overzicht van de beschikbare online enquêtes. Dat maakt het systeem heel overzichtelijk en daar houden we bij EnquêteNinja.nl wel van.

Welk platform gebruik jij graag naast Euroclix?

Het aanbod aan enquête platformen wordt steeds groter en dat is natuurlijk hartstikke top. Hoe meer enquêtes je kunt invullen, hoe meer geld je kunt verdienen. Wij zijn wel benieuwd van welke platformen jij graag gebruikmaakt. Laat je het weten in een reactie hieronder?

Overzicht enquête websites

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.